Disclaimer

 

Baars Communicatie besteedt uiterste zorg aan deze website, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de informatie die op deze website wordt gegeven.

Links
Deze site bevat links naar andere websites. Dit betekent niet dat Baars Communicatie deze sites aanbeveelt of goedkeurt; zij is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van de internetpagina’s die door deze links worden ontsloten.

Rechten
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze website – te weten teksten, afbeeldingen en informatie in andere vorm – komen toe aan Baars Communicatie. Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming.

Privacy
Voor de webstatistieken verzamelt Baars Communicatie gegevens over het gebruik van deze website. Door analyse hiervan kan de website worden verbeterd. De verzamelde gegevens worden niet voor een ander doel gebruikt of aan derden ter beschikking gesteld. Het gaat onder andere om het tijdstip en de duur van jouw bezoek en welke pagina’s je hebt bezocht. De gegevens worden anoniem verzameld en zijn niet naar personen of IP-adressen te herleiden.

Terug naar contactpagina.