touwtrekken

Communicatiekracht zit in mensen

Hoofd, hart en handen

Ik werk het liefst met hoofd, hart en handen voor mensen en organisaties in de publieke sector. Zij staan voor flinke uitdagingen: klantgerichter werken, kosten beheersen en tegelijk de kwaliteit waarborgen. En verder ook samenwerken en vernieuwen.

Dit vraagt om stevige keuzes en continue aanpassingen. Communicatie is daarbij een cruciale succesfactor. Met mijn expertise help ik om de gewenste beweging op gang te brengen en de communicatiekracht te laten groeien. Van jouw organisatie en haar mensen. Samen bouwen we aan een stevige positionering, intern en extern.

  • Gezondheidszorg

    De zorg is een boeiend en voor mij vertrouwd terrein. Het gaat echt ergens over en raakt mensen direct. Al ruim dertig jaar werk ik in of voor zorgorganisaties. Vele voorzag ik van advies, communicatiemiddelen en trainingen. Ik weet wat er speelt, waar de knelpunten zitten en ken de taal.

  • Onderwijs

    Ook werk ik al jarenlang voor (basis)scholen en overkoepelende stichtingen. Een aantal heeft de communicatie prima op orde, maar bij andere staat professionele communicatie nog in de kinderschoenen. Daar zet ik mijn brede expertise graag voor in. Lees meer

  • Andere organisaties

    Verder ondersteun ik andere organisaties in het publieke domein – zoals welzijnsinstellingen en gemeenten – op communicatiegebied. Bij specifieke projecten en bij strategische of praktische vragen.

Ik werk(te) voor onder andere